Zoete spinazie smoothie
Zoete spinazie smoothie

Ingrediënten
– 25 gram bladspinazie
– ½ peer (L)
– 100 gram druiven
– 180 gram Griekse yoghurt 0%
– 2 eetlepels limoen sap

Bereiding
1) Blend alle ingrediënten samen in een blender of met een staafmixer tot de gewenste consistentie is bereikt.

Voedingswaarde totaal:
351 Kcal
33 gram koolhydraten
10 gram eiwitten
19 gram vetten

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen