Personal training Bloemendaal

Ben jij woonachtig in de omgeving van Bloemendaal en op zoek naar een manier van sporten waarbij je persoonlijk wordt begeleid én gemotiveerd? Kies dan voor personal training in Bloemendaal bij ZERO23 Health Studios.
Plan een kennismakingsgesprek
small group training in overveen

Wat houdt personal training in?

Personal training is een vorm van training waarbij je een-op-een begeleiding krijgt van een professionele trainer. Het is een persoonlijke en op maat gemaakte training om zo jouw gezondheidsdoelstellingen te bereiken. Dit kan een specifiek doel zijn, zoals het verliezen van gewicht, het opbouwen van spiermassa of het verbeteren van je conditie. Of je wilt juist werken aan je algemene fitheid en gezondheid. Met personal training krijg je de aandacht en motivatie die je nodig hebt om deze doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor personal training?

Er zijn verschillende redenen om voor personal training te kiezen. Een groot voordeel van personal training ten opzichte van een sportschool abonnement is de persoonlijke aandacht. In een sportschool is het moeilijk om de juiste oefeningen te vinden en te weten welke intensiteit bij jou past. Met personal training krijg je een op maat gemaakt programma dat is afgestemd op jouw lichaam en behoeften. Dit betekent dat je effectiever kunt trainen, en dat je sneller resultaten kunt zien. Een voordeel dat ook hoort bij deze persoonlijke aandacht is dat de trainer je kan helpen bij het corrigeren van je houding en techniek, waardoor de kans op blessures afneemt.
Personal training
Personal training
Duo Personal Training
Pads PT

OVER ZERO23 Health Studios

ZERO23 is dé personal health studio van Bloemendaal, Haarlem, Overveen en omgeving. De verschillende studio’s zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur en hoogwaardige inrichting en zijn de perfecte plek om jouw gezondheidsdoelstellingen te behalen. Ons team van enthousiaste en gecertificeerde trainers staat voor je klaar om je te begeleiden bij jouw persoonlijke trainingstraject.

Wat je van ZERO23 Health Studios kunt verwachten? Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, service en bovenal professionele begeleiding en op maat gemaakte sportprogramma’s voor elk gezondheidsdoel. Wij streven naar blijvende resultaten verkregen door simpele veranderingen in jouw levensstijl. Kortom: Wij zorgen dat je de juiste routine hebt om aan jouw gezondheid te werken. Hierdoor kun je mentaal en fysiek optimaal ontspannen en presteren.

Wil jij serieus aan de slag met je gezondheid en het bereiken van je lichamelijke doelen? Kies dan voor personal training in Bloemendaal bij ZERO23 Health Studios, dé personal health studio van Bloemendaal, Haarlem, Overveen en omgeving.

Plan een kennismakingsgesprek en kom langs in onze studio in Bloemendaal.

Plan een kennismakingsgesprek

Wat zeggen andere over ZERO23 - Bloemendaal

Alice BrevoordAlice Brevoord
13:59 01 Jun 23
Hele fijne sportschool, Professioneel, goede trainingen en leuke medesporters. Sporten is niet mijn favoriete bezigheid maar door Zer023 ben ik al meer dan zes jaar fit:)
RobertRobert
19:23 30 May 23
Noor KNoor K
08:44 17 May 23
PienPien
08:00 14 May 23
Erg fijn trainen in klein groepje met persoonlijke begeleiding!
Didi LangeDidi Lange
14:14 11 May 23
Ik heb een aantal keer gesport bij ZERO23 Health Studios in Bloemendaal en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van mijn ervaring daar.De faciliteiten waren van topklasse; schoon, modern en goed onderhouden. Wat me echter echt onderscheidde, was het niveau van de klantenservice. Het personeel was vriendelijk, attent en zeer deskundig. Ze namen de tijd om mijn fitnessdoelen te begrijpen en ontwierpen een op maat gemaakt programma dat perfect bij mij paste.De studio biedt een breed scala aan klassen en de trainers zijn echt professioneel, ze zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, ongeacht hun fitnessniveau. De sfeer is altijd positief en aanmoedigend, wat het een genot maakt om te trainen.Het is gemakkelijk bereikbaar en gelegen in een prachtig deel van Bloemendaal.Al met al is ZERO23 Health Studios een eersteklas fitnesservaring en ik kijk uit naar mijn volgende bezoek. Of je nu nieuw bent in fitness of een doorgewinterde veteraan, je zult je hier zeker thuis voelen.
Esther De boerEsther De boer
16:44 04 May 23
Dankzij ZERO23 voel ik me een stuk fitter. Zelf deed ik mee aan de groepslessen, heel fijn om samen met anderen te sporten in een klein groepje waar er genoeg aandacht is voor iedereen. Allemaal hele fijne instructeurs die de tijd nemen en je op weg helpen om je doel te bereiken! 💪🏼
Leonie KroonLeonie Kroon
21:33 02 May 23
Fijne kleinschalige sportschool, goede trainersIk train hier al ruim zes jaar, kickbokstraining en krachttraining. De groepslessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 7 personen, daardoor krijg je voldoende persoonlijke aandacht, is het ook gezellig en motiveer je elkaar
Dennis TingaDennis Tinga
20:00 02 May 23
Professioneel, Fun, DoelgerichtMeer dan vier jaar geleden ben ik begonnen met professionele begeleiding. Ik had niet gedacht zo ver te komen. Zero23 is deskundig, professioneel, doelgericht met daarbij ook nog eens veel plezier tijdens het 1:1 trainen. Ik train nu 3 keer per week en dat blijft ik voorlopig ook volhouden. Keep up the good work... See you soon!
Dick RügerDick Rüger
15:00 02 May 23
Professionele, op maat 'gesneden' training door zeer ervaren en betrokken personal trainers.Zero23 daagt je op een leuke manier uit om aan je fysieke conditie te werken. Personal training is echt maat werk. Iedere training weer! Daarnaast heerst er een lekere atmosfeer waar ook ruimte kan zijn voor een persoonlijk gesprek of een grap. Door de professionaliteit, ervaring en betrokkenheid van de trainers weten zij als geen ander wat je aan kan en prikkelen zij je ook om dat te bereiken. Zelfs als je helemaal geen zin hebt en toch maar gaat omdat er een afspraak staat weten zij je binnen 5 minuten weer enthusiast te maken. Kortom, de tijd en de inspanning meer dan waard, want je ziet het resultaat.
js_loader

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Contact Formulier Bloemendaal
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram