Personal training Overveen

Ben jij woonachtig in de omgeving van Overveen en op zoek naar een manier van sporten waarbij je persoonlijk wordt begeleid én gemotiveerd? Kies dan voor personal training in Overveen bij ZERO23 Health Studios.

Plan een kennismakingsgesprek
Personal training Overveen

Wat houdt personal training in?

Personal training is een vorm van training waarbij je een-op-een begeleiding krijgt van een professionele trainer. Het is een persoonlijke en op maat gemaakte training om zo jouw gezondheidsdoelstellingen te bereiken. Dit kan een specifiek doel zijn, zoals het verliezen van gewicht, het opbouwen van spiermassa of het verbeteren van je conditie. Of je wilt juist werken aan je algemene fitheid en gezondheid. Met personal training krijg je de aandacht en motivatie die je nodig hebt om deze doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor personal training?

Er zijn verschillende redenen om voor personal training te kiezen. Een groot voordeel van personal training ten opzichte van een sportschool abonnement is de persoonlijke aandacht. In een sportschool is het moeilijk om de juiste oefeningen te vinden en te weten welke intensiteit bij jou past. Met personal training krijg je een op maat gemaakt programma dat is afgestemd op jouw lichaam en behoeften. Dit betekent dat je effectiever kunt trainen, en dat je sneller resultaten kunt zien. Een voordeel dat ook hoort bij deze persoonlijke aandacht is dat de trainer je kan helpen bij het corrigeren van je houding en techniek, waardoor de kans op blessures afneemt.

Personal training 
Personal Training
Duo Personal Training
Pads PT

OVER ZERO23 Health Studios

ZERO23 is dé personal health studio van Bloemendaal, Haarlem, Overveen en omgeving. De verschillende studio’s zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur en hoogwaardige inrichting en zijn de perfecte plek om jouw gezondheidsdoelstellingen te behalen. Ons team van enthousiaste en gecertificeerde trainers staat voor je klaar om je te begeleiden bij jouw persoonlijke trainingstraject.

Wat je van ZERO23 Health Studios kunt verwachten? Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, service en bovenal professionele begeleiding en op maat gemaakte sportprogramma’s voor elk gezondheidsdoel. Wij streven naar blijvende resultaten verkregen door simpele veranderingen in jouw levensstijl. Kortom: Wij zorgen dat je de juiste routine hebt om aan jouw gezondheid te werken. Hierdoor kun je mentaal en fysiek optimaal ontspannen en presteren.

Plan een kennismakingsgesprek

Wil jij serieus aan de slag met je gezondheid en het bereiken van je lichamelijke doelen? Kies dan voor personal training in Overveen bij ZERO23 Health Studios, dé personal health studio van Bloemendaal, Haarlem, Overveen en omgeving.

Plan een kennismakingsgesprek en kom langs in onze studio in Overveen.

Plan een kennismakingsgesprek

Wat zeggen andere over ZERO23 - Overveen

ZERO23 Health Studios - Overveen
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
RobertRobert
19:23 30 May 23
S.F.S.F.
13:56 13 May 23
Professionele en persoonlijke trainingen gegeven door top trainers.
Sharon KistemakerSharon Kistemaker
19:38 10 May 23
Hele fijne health studio! Trainers met veel ervaring, die ervoor zorgen dat elke les er weer anders uitziet. Ook erg fijn dat er bijvoorbeeld deo, elastiekjes, etc. aanwezig zijn. Kleinschalig met persoonlijke begeleiding.
Suzanne EikelenboomSuzanne Eikelenboom
19:30 10 May 23
Goede ervaring met small group training en personal training. Aanrader!
Denise LaanDenise Laan
05:22 09 May 23
ZERO23 is dé gym waar ze overlopen van kennis en aandacht. Melvin en Bram hebben met hun team van trainers écht een top-plek neergezet.
Laurien ZuurbierLaurien Zuurbier
07:30 06 May 23
Mega fijn hier te sporten! Kleine groepjes, super begeleiding. Instructeurs zijn onwijs ervaren. Ik ga echt met plezier elke week sporten! Aanrader!!
Jer vJer v
13:18 05 May 23
Hele goede personal training gym. Super plek voor persoonlijke aandacht
iris vinkiris vink
17:15 04 May 23
Erg fijne kleinschalige sportschool met veel variërende groeps- en/of privé lessen op verschillende locaties en altijd persoonlijke begeleiding om te komen tot je doel.
js_loader

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Contact Formulier Overveen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram