Personal training Haarlem

Ben jij woonachtig in de omgeving van Haarlem en op zoek naar een manier van sporten waarbij je persoonlijk wordt begeleid én gemotiveerd? Kies dan voor personal training in Haarlem bij ZERO23 Health Studios.

Plan een kennismakingsgesprek
Personal training Haarlem

Wat houdt personal training in?

Personal training is een vorm van training waarbij je een-op-een begeleiding krijgt van een professionele trainer. Het is een persoonlijke en op maat gemaakte training om zo jouw gezondheidsdoelstellingen te bereiken. Dit kan een specifiek doel zijn, zoals het verliezen van gewicht, het opbouwen van spiermassa of het verbeteren van je conditie. Of je wilt juist werken aan je algemene fitheid en gezondheid. Met personal training krijg je de aandacht en motivatie die je nodig hebt om deze doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor personal training?

Er zijn verschillende redenen om voor personal training te kiezen. Een groot voordeel van personal training ten opzichte van een sportschool abonnement is de persoonlijke aandacht. In een sportschool is het moeilijk om de juiste oefeningen te vinden en te weten welke intensiteit bij jou past. Met personal training krijg je een op maat gemaakt programma dat is afgestemd op jouw lichaam en behoeften. Dit betekent dat je effectiever kunt trainen, en dat je sneller resultaten kunt zien. Een voordeel dat ook hoort bij deze persoonlijke aandacht is dat de trainer je kan helpen bij het corrigeren van je houding en techniek, waardoor de kans op blessures afneemt.

Personal training 
Personal Training
Duo Personal Training
Pads PT

OVER ZERO23 Health Studios

ZERO23 is dé personal health studio van Bloemendaal, Haarlem, Overveen en omgeving. De verschillende studio’s zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur en hoogwaardige inrichting en zijn de perfecte plek om jouw gezondheidsdoelstellingen te behalen. Ons team van enthousiaste en gecertificeerde trainers staat voor je klaar om je te begeleiden bij jouw persoonlijke trainingstraject.

Wat je van ZERO23 Health Studios kunt verwachten? Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, service en bovenal professionele begeleiding en op maat gemaakte sportprogramma’s voor elk gezondheidsdoel. Wij streven naar blijvende resultaten verkregen door simpele veranderingen in jouw levensstijl. Kortom: Wij zorgen dat je de juiste routine hebt om aan jouw gezondheid te werken. Hierdoor kun je mentaal en fysiek optimaal ontspannen en presteren.

Plan een kennismakingsgesprek

Wil jij serieus aan de slag met je gezondheid en het bereiken van je lichamelijke doelen? Kies dan voor personal training in Haarlem bij ZERO23 Health Studios, dé personal health studio van Bloemendaal, Haarlem, Overveen en omgeving.

Plan een kennismakingsgesprek en kom langs in onze studio in Haarlem.

Plan een kennismakingsgesprek

Wat zeggen andere over ZERO23 - Haarlem

RobertRobert
19:22 30 May 23
Joost HendrikxJoost Hendrikx
08:22 22 May 23
Hele fijne gym met super professionele trainers! Ga er elke keer met veel plezier naar toe!
Cécile van GijnCécile van Gijn
14:49 16 May 23
Al 10 jaar mijn plek om fit te blijven. Mooie groep enthousiaste trainers. Gevarieerde trainingen waarbij oefeningen per persoon bij evt blessures zo worden aangepast. Top!
Lisa CransLisa Crans
13:01 11 May 23
Elke week word ik weer positief verrast door een van de small group trainingen! Als je houdt van professionele trainingen, persoonlijke aandacht en spierpijn dan is zero23 jouw plek om te sporten!
Casper BootCasper Boot
07:01 11 May 23
Blij de mannen van Zero23 tegen te zijn gekomen. Train alweer bijna 2 jaar met veel plezier en veel voldoening bij Bram en Melvin. Professionele organisatie maar wel hele persoonlijke aandacht en hele fijne sfeer!
ZerO23 heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. (Kracht) training was verre van wat ik wilde doen qua sport maar enigszins noodgedwongen begon ik met Robin te trainen. Naast de goede resultaten met goede en gezellige begeleiding vind ik het nu zelfs leuk! Zelfs om 07 uur in de ochtend. Gevalletje reptielen brein doorbroken. Nooit gedacht dat dat mogelijk was. Met plezier sport ik nu 2 x per week bij ZerO23 en blijf dat fijn doen! Dank team!
Simina PopaSimina Popa
22:31 05 May 23
Al ruim 7 jaar sport ik bij deze geweldige sportschool: wel een paar keer gestopt, maar uiteindelijk toch weer teruggekomen omdat deze toppers gewoon de beste van de omgeving zijn!Ideaal voor wie, zoals ik, niet gestructureerd genoeg is om zelfstandig te sporten. Hier wordt je gepusht door echte professionals om je beste te geven tijdens de training, maar altijd op een veilige manier!Proud Zero’er!💪🏻
Patrick van den bergPatrick van den berg
11:28 05 May 23
Fijne sportschool waar ik nu een aantal jaren sport. Het sporten gebeurt in kleinere groepen onder begeleiding van professionele instructeurs. Ook al woon ik inmiddels een flink stuk rijden van de sportscholen af, rij ik nog graag tweemaal per week er naartoe in plaats van een lokale te sportschool zoeken na verhuizing.
Leonoor WieneseLeonoor Wienese
07:46 03 May 23
Bij Zero23 is het heel fijn om te trainen.De studio’s zijn mooi en dat er ook een mooie buiten locatie is vind ik heerlijk!De small group training is voor mij ideaal. De trainers geven allemaal een eigen tintje aan de les en door het flexibele rooster is er altijd een les waar je mee kan doen.Als je houdt van een lekkere work out met goede persoonlijke begeleiding en leuke mede sporters dan ben je bij Zero23 absoluut op de juiste plek!
Marlous van RielMarlous van Riel
21:40 02 May 23
Fantastische gym! De trainers zijn uiterst deskundig en toegewijd om ervoor te zorgen dat ik mij doelen behaal. De small group training is effectief maar ook leuk door de positieve vibe waarbij iedereen elkaar motiveert. Ondanks blessures zorgen de trainers ervoor dat ik veilig kan training en brengen zij nieuwe technieken en oefeningen zodat ik er alles uit kan halen.
js_loader

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Contact Formulier Haarlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram