Kom trainen in een van onze small group lessen in Overveen

Zoek jij een manier van sporten waarbij je de perfecte balans hebt tussen persoonlijke aandacht en de dynamiek van een groepstraining? Dan ben je bij ZERO23 Health Studio in Overveen aan het juiste adres.
Plan een kennismakingsgesprek
small group training in overveen

Small Group Training in Overveen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van small group trainingen, waarbij je kunt genieten van de voordelen van een kleine groep van maximaal 8 personen, terwijl je tegelijkertijd de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt om je gezondheidsdoelen te bereiken.

Wat is small group training?

De naam small group group training verklapt het natuurlijk al een beetje: een groepsles maar mét persoonlijke aandacht. Eén op één personal training is niet voor iedereen weggelegd, maar het tegenovergestelde waarbij je deelneemt in grote en onpersoonlijke groepslessen, ook niet. Met onze small group trainingen zitten wij hier precies tussenin: professioneel begeleide groepslessen voor maximaal 8 deelnemers.

Small Group Training
Small Group Training
Small Group Training Boksen
Small Group Training

Waarom kiezen voor small group training?

Bij ZERO23 geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht. Daarom hebben we bewust gekozen voor small group trainingen. Zo ervaar je de voordelen van een groepsomgeving, zoals motivatie en een gezonde competitie, terwijl je nog steeds kunt rekenen op individuele begeleiding en aanpassingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

Onze ervaren trainers staan altijd klaar om je te ondersteunen en te motiveren tijdens elke trainingssessie. Ze zorgen ervoor dat je de juiste technieken en houdingen gebruikt, helpen je om je grenzen te verleggen en bieden aanpassingen en alternatieven waar nodig. Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet op het gebied van krachttraining of een gevorderde sporter die een nieuwe uitdaging zoekt, onze small group trainingen zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw niveau en doelstellingen.

Naast de persoonlijke aandacht, bieden onze trainingen ook een sociale dimensie. Je traint met lotgenoten die dezelfde passie delen voor een gezonde levensstijl. Samen inspireer en motiveer je elkaar en maak je van een training een plezierige en zelfs gezellige ervaring.

Welke soort small group trainingen bieden wij aan?

Onze lessen duren een uur en zijn ontworpen om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken, of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon een gezondere levensstijl wilt ontwikkelen. Wanneer je kiest voor small group training in Overveen kan je dagelijks kiezen uit de volgende lessen:

Strength & Conditioning Overveen

Wil je meer kracht en energie, je vetpercentage verlagen en meer spiermassa opbouwen? Dan is Strength & Conditioning je beste optie. Je eigen wensen staan centraal. De groep houdt je gemotiveerd en zorgt ervoor dat je bereid bent om net dat beetje extra te geven.

Bokszaktraining Overveen

Tijdens onze bokszaktrainingen leer je de juiste technieken van het boksen, zoals stoten, schoppen en verdedigingstechnieken, terwijl je tegelijkertijd werkt aan je uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie. De bokszak fungeert als je denkbeeldige tegenstander en zorgt voor een intensieve training.

Boks(zak)/circuit training Overveen

Een combinatie van de twee eerder genoemde lessen. Vind je een uur boksen te lang? Dan is deze personal group training perfect, je begint met een half uur circuit training, waarbij wordt gefocust op kracht en het tweede deel van de les staat boksen centraal.

ZERO23 Health Studio biedt de ideale combinatie van small group trainingen, waarbij je kunt profiteren van de voordelen van een kleine groep, persoonlijke aandacht van ervaren trainers, en de gezelligheid en motivatie van trainen met lotgenoten.

Plan een kennismakingsgesprek

Wil jij serieus aan de slag met je gezondheid en het bereiken van je lichamelijke doelen? Kies dan voor small group training in Overveen bij ZERO23 Health Studios, dé personal health studio van Overveen, Bloemendaal, Haarlem en omgeving.

Plan een proefles en ontdek wat onze small group trainingen voor jou kunnen betekenen.

Plan een kennismakingsgesprek

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Contact Formulier Haarlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram