ZERO23 Health Studios

Dé Health Studio uit Bloemendaal, Haarlem en Overveen

ZERO23 is er om jou als persoon te helpen groeien. Wij zorgen dat je de juiste routine hebt om aan jouw gezondheid te werken. Hierdoor kun je mentaal en fysiek optimaal ontspannend en presteren.

ZERO23 Health Studios

Eigenaren van ZERO23

Bram Crans Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Melvin Schol is personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Met een succesvolle judocarrière heeft hij in totaal 14 individuele medailles op het Nederlands Kampioenschap behaald, waaronder drie gouden. Hij heeft deelgenomen aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na zijnjudocarrière is hij overgestapt op Jiu-jitsu, waarbij hij 3 keer Nederlands kampioen en 1 keer Wereldkampioen werd. Zijn passie voor sport en voeding begon op jonge leeftijd en leidde tot zijn keuze voor de opleiding Sport, Management & Ondernemen. Hij blijft zijn kennis up-to-date houden, zoals met mijn recente Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO in januari 2022. Hij deelt graag kennis uit de topsportwereld en zijn opleidingen met zijn cliënten, en hij geniet ervan om hen vooruitgang te zien boeken.

Bekend van

Albert Heijn

Brandweer

Mens Health

Politie

Diensten

Personal Training

Heb je behoefte aan persoonlijke aandacht en vind je het lastig om zelfstandig je doelen te bereiken? Dan is personal training wat voor jou.

Small Group Training

Bij de personal group training staan je eigen wensen centraal én je ervaart de dynamiek van trainen in groepsverband.

Fightclub

Boksen is een leuke sportieve uitdaging voor zowel mannen als vrouwen in alle leeftijdscategorieën. Het maakt je fit en verbetert het uithoudingsvermogen.

Kids

Spelenderwijs krijgen ze de techniek van het kickboksen onder de knie met behulp van de trap- en stootzak, zonder direct fysiek contact.

Locaties

Bloemendaal

Haarlem

Overveen

Overveen Buitengym

De ZERO23 Familie

Bram Crans

Melvin Schol

Jeroen Meinders

Gordon Doelwijt

Jeroen van Diemen

Robin Schaaf

Damian Dekker

Dave Kalkman

Luciano Pattipeiluhu

Menno Wels

Sebastian de Jong

Kom je bij ons werken?

Bekijk vacature
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram