Small Group Training

Wil je fysiek, mentaal en emotioneel vitaal zijn? Wil je je sterk en energiek voelen? Fit zijn en een balans vinden tussen gezin, werk en je sociale leven? Bij de personal group training staan je eigen wensen centraal én je ervaart de dynamiek van trainen in groepsverband. Je krijgt een intensieve begeleiding door een personal trainer in groepen tot maximaal 7 personen. 

Soorten Small Group Training

Strength & Conditioning

Wil je meer kracht en energie, je vetpercentage verlagen en meer spiermassa opbouwen? Dan is Strength & Conditioning je beste optie. Je eigen wensen staan centraal. De groep houdt je gemotiveerd en zorgt ervoor dat je bereid bent om net dat beetje extra te geven.

AOW

AOW staat voor Actief Ouder worden. Deze lessen zijn bedoeld voor mensen boven de 60+ die fitter en energieker willen worden. Iedereen heeft een potentie die benut kan worden. Wij leren je bewust om te gaan met je lichaam & geest, zodat je het maximale uit je leven kan halen. 

Yoga

De Yoga sessies zijn ontspannend, maar er moet ook gewerkt worden. Je leert tijdens de training om bewuster met je lichaam om te gaan, terwijl je tegelijkertijd je lichaam krachtiger en leniger maakt. Daarnaast leer je op de juiste manier te ademen om ruimte te creëren in je hoofd en ontspanning voor je lijf.