Recente Blogs

Hier vind je een selectie van onze meest recent gepubliceerde blogs.
januari 4, 2024
16 essentiële tips voor blijvende motivatie

Bij ZERO23 Health Studios begrijpen we dat motivatie vinden voor sporten soms lastig kan zijn. Het leven is vaak druk, en het is makkelijk om je workout over te slaan na een lange dag of tijdens koud weer. Maar denk..

Lees meer
januari 4, 2024
Wat is een Small Group Training Session?

Small Group Training (SGT) biedt een unieke combinatie van de voordelen van persoonlijke training en de dynamiek van groepslessen. Dit artikel duikt in de wereld van SGT, met uitleg en aandacht over hoe het wordt..

Lees meer
januari 4, 2024
Sport en Bewegen in het basisonderwijs

Sport en bewegen zijn cruciaal voor de algehele ontwikkeling van kinderen in het basisonderwijs. Dit artikel belicht de belangrijkheid, methodes, en voordelen van fysieke opvoeding in het basisonderwijs. 1. Het..

Lees meer
januari 4, 2024
Trainen na de Kerst: Hoe weer op het juiste spoor te komen!

Na de feestdagen kan het lastig zijn om de draad van je fitnessroutine weer op te pakken. De kerstperiode zit vaak vol met heerlijk eten, feestjes en minder beweging. Maar zodra de feestdagen voorbij zijn, is het tijd..

Lees meer
januari 4, 2024
6 Essentiële boeken voor diepgaande inzichten in Fitness en Voeding

Fitness en voeding zijn cruciale aspecten van een gezonde levensstijl. Voor diegenen die hun kennis op deze gebieden willen verdiepen, zijn hier zes essentiële boeken die inzicht en expertise bieden. 1. Sugar..

Lees meer
januari 4, 2024
Hoe jouw DNA je trainingsresultaten beïnvloedt

Fitness en trainingsprogramma's zijn essentieel voor een gezonde levensstijl, maar wist je dat genen een grote rol spelen in hoe effectief deze programma's voor jou kunnen zijn? Dit artikel belicht de invloed..

Lees meer
december 15, 2023
De kracht van personal training bij Zero23 Health Studios

Bij Zero23 Health Studios staat een persoonlijke benadering in fitness centraal. Onze personal training sessies zijn ontworpen om niet alleen je kennis te vergroten, maar ook vooral om resultaten te leveren. Wij..

Lees meer
november 15, 2023
Kracht en Conditie Training in Haarlem

De Ultieme Total Body Workout: Kracht en Conditie Training in Haarlem Bij het nastreven van een gezonde en fitte levensstijl, is een effectieve total body workout van onschatbare waarde. Als je in de regio Haarlem..

Lees meer
september 8, 2023
Personal trainer: Menno Wels

Naam:  Menno  Geboortedatum: 7 augustus 1990 Specialiteit In mijn trainingen wil ik graag de basisbewegingen goed uitgevoerd zien. Mijn kracht ligt bij het technisch goed aanleren van bewegingen. ..

Lees meer
juli 4, 2023
Vijf voordelen om vroeg in de ochtend te trainen

Sporten in de ochtend biedt verschillende voordelen, zowel mentaal als fysiek. Wij geven jou een aantal voordelen die je kunt ervaren bij het trainen vroeg in de ochtend.⁠ Vijf voordelen om vroeg in de ochtend te..

Lees meer
1 2 3 64
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram