Wat zeggen andere over ZERO23

Alice BrevoordAlice Brevoord
13:59 01 Jun 23
Hele fijne sportschool, Professioneel, goede trainingen en leuke medesporters. Sporten is niet mijn favoriete bezigheid maar door Zer023 ben ik al meer dan zes jaar fit:)
RobertRobert
19:23 30 May 23
Noor KNoor K
08:44 17 May 23
PienPien
08:00 14 May 23
Erg fijn trainen in klein groepje met persoonlijke begeleiding!
Didi LangeDidi Lange
14:14 11 May 23
Ik heb een aantal keer gesport bij ZERO23 Health Studios in Bloemendaal en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van mijn ervaring daar.De faciliteiten waren van topklasse; schoon, modern en goed onderhouden. Wat me echter echt onderscheidde, was het niveau van de klantenservice. Het personeel was vriendelijk, attent en zeer deskundig. Ze namen de tijd om mijn fitnessdoelen te begrijpen en ontwierpen een op maat gemaakt programma dat perfect bij mij paste.De studio biedt een breed scala aan klassen en de trainers zijn echt professioneel, ze zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, ongeacht hun fitnessniveau. De sfeer is altijd positief en aanmoedigend, wat het een genot maakt om te trainen.Het is gemakkelijk bereikbaar en gelegen in een prachtig deel van Bloemendaal.Al met al is ZERO23 Health Studios een eersteklas fitnesservaring en ik kijk uit naar mijn volgende bezoek. Of je nu nieuw bent in fitness of een doorgewinterde veteraan, je zult je hier zeker thuis voelen.
Esther De boerEsther De boer
16:44 04 May 23
Dankzij ZERO23 voel ik me een stuk fitter. Zelf deed ik mee aan de groepslessen, heel fijn om samen met anderen te sporten in een klein groepje waar er genoeg aandacht is voor iedereen. Allemaal hele fijne instructeurs die de tijd nemen en je op weg helpen om je doel te bereiken! 💪🏼
Leonie KroonLeonie Kroon
21:33 02 May 23
Fijne kleinschalige sportschool, goede trainersIk train hier al ruim zes jaar, kickbokstraining en krachttraining. De groepslessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 7 personen, daardoor krijg je voldoende persoonlijke aandacht, is het ook gezellig en motiveer je elkaar
Dennis TingaDennis Tinga
20:00 02 May 23
Professioneel, Fun, DoelgerichtMeer dan vier jaar geleden ben ik begonnen met professionele begeleiding. Ik had niet gedacht zo ver te komen. Zero23 is deskundig, professioneel, doelgericht met daarbij ook nog eens veel plezier tijdens het 1:1 trainen. Ik train nu 3 keer per week en dat blijft ik voorlopig ook volhouden. Keep up the good work... See you soon!
Dick RügerDick Rüger
15:00 02 May 23
Professionele, op maat 'gesneden' training door zeer ervaren en betrokken personal trainers.Zero23 daagt je op een leuke manier uit om aan je fysieke conditie te werken. Personal training is echt maat werk. Iedere training weer! Daarnaast heerst er een lekere atmosfeer waar ook ruimte kan zijn voor een persoonlijk gesprek of een grap. Door de professionaliteit, ervaring en betrokkenheid van de trainers weten zij als geen ander wat je aan kan en prikkelen zij je ook om dat te bereiken. Zelfs als je helemaal geen zin hebt en toch maar gaat omdat er een afspraak staat weten zij je binnen 5 minuten weer enthusiast te maken. Kortom, de tijd en de inspanning meer dan waard, want je ziet het resultaat.
RobertRobert
19:22 30 May 23
Joost HendrikxJoost Hendrikx
08:22 22 May 23
Hele fijne gym met super professionele trainers! Ga er elke keer met veel plezier naar toe!
Cécile van GijnCécile van Gijn
14:49 16 May 23
Al 10 jaar mijn plek om fit te blijven. Mooie groep enthousiaste trainers. Gevarieerde trainingen waarbij oefeningen per persoon bij evt blessures zo worden aangepast. Top!
Lisa CransLisa Crans
13:01 11 May 23
Elke week word ik weer positief verrast door een van de small group trainingen! Als je houdt van professionele trainingen, persoonlijke aandacht en spierpijn dan is zero23 jouw plek om te sporten!
Casper BootCasper Boot
07:01 11 May 23
Blij de mannen van Zero23 tegen te zijn gekomen. Train alweer bijna 2 jaar met veel plezier en veel voldoening bij Bram en Melvin. Professionele organisatie maar wel hele persoonlijke aandacht en hele fijne sfeer!
ZerO23 heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. (Kracht) training was verre van wat ik wilde doen qua sport maar enigszins noodgedwongen begon ik met Robin te trainen. Naast de goede resultaten met goede en gezellige begeleiding vind ik het nu zelfs leuk! Zelfs om 07 uur in de ochtend. Gevalletje reptielen brein doorbroken. Nooit gedacht dat dat mogelijk was. Met plezier sport ik nu 2 x per week bij ZerO23 en blijf dat fijn doen! Dank team!
Simina PopaSimina Popa
22:31 05 May 23
Al ruim 7 jaar sport ik bij deze geweldige sportschool: wel een paar keer gestopt, maar uiteindelijk toch weer teruggekomen omdat deze toppers gewoon de beste van de omgeving zijn!Ideaal voor wie, zoals ik, niet gestructureerd genoeg is om zelfstandig te sporten. Hier wordt je gepusht door echte professionals om je beste te geven tijdens de training, maar altijd op een veilige manier!Proud Zero’er!💪🏻
Patrick van den bergPatrick van den berg
11:28 05 May 23
Fijne sportschool waar ik nu een aantal jaren sport. Het sporten gebeurt in kleinere groepen onder begeleiding van professionele instructeurs. Ook al woon ik inmiddels een flink stuk rijden van de sportscholen af, rij ik nog graag tweemaal per week er naartoe in plaats van een lokale te sportschool zoeken na verhuizing.
Leonoor WieneseLeonoor Wienese
07:46 03 May 23
Bij Zero23 is het heel fijn om te trainen.De studio’s zijn mooi en dat er ook een mooie buiten locatie is vind ik heerlijk!De small group training is voor mij ideaal. De trainers geven allemaal een eigen tintje aan de les en door het flexibele rooster is er altijd een les waar je mee kan doen.Als je houdt van een lekkere work out met goede persoonlijke begeleiding en leuke mede sporters dan ben je bij Zero23 absoluut op de juiste plek!
Marlous van RielMarlous van Riel
21:40 02 May 23
Fantastische gym! De trainers zijn uiterst deskundig en toegewijd om ervoor te zorgen dat ik mij doelen behaal. De small group training is effectief maar ook leuk door de positieve vibe waarbij iedereen elkaar motiveert. Ondanks blessures zorgen de trainers ervoor dat ik veilig kan training en brengen zij nieuwe technieken en oefeningen zodat ik er alles uit kan halen.
RobertRobert
19:23 30 May 23
S.F.S.F.
13:56 13 May 23
Professionele en persoonlijke trainingen gegeven door top trainers.
Sharon KistemakerSharon Kistemaker
19:38 10 May 23
Hele fijne health studio! Trainers met veel ervaring, die ervoor zorgen dat elke les er weer anders uitziet. Ook erg fijn dat er bijvoorbeeld deo, elastiekjes, etc. aanwezig zijn. Kleinschalig met persoonlijke begeleiding.
Suzanne EikelenboomSuzanne Eikelenboom
19:30 10 May 23
Goede ervaring met small group training en personal training. Aanrader!
Denise LaanDenise Laan
05:22 09 May 23
ZERO23 is dé gym waar ze overlopen van kennis en aandacht. Melvin en Bram hebben met hun team van trainers écht een top-plek neergezet.
Laurien ZuurbierLaurien Zuurbier
07:30 06 May 23
Mega fijn hier te sporten! Kleine groepjes, super begeleiding. Instructeurs zijn onwijs ervaren. Ik ga echt met plezier elke week sporten! Aanrader!!
Jer vJer v
13:18 05 May 23
Hele goede personal training gym. Super plek voor persoonlijke aandacht
iris vinkiris vink
17:15 04 May 23
Erg fijne kleinschalige sportschool met veel variërende groeps- en/of privé lessen op verschillende locaties en altijd persoonlijke begeleiding om te komen tot je doel.
Meer beoordelingen
js_loader
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram