Kom terug in vorm na je zwangerschap

Ben je net bevallen en wil je weer starten met sporten? Vanaf zes weken na de bevalling kun je het sporten weer opbouwen, als je toestemming hebt gekregen van de gynaecoloog of verloskundige.

Plan een kennismakingsgesprek

Sporten na je zwangerschap

Na een periode van herstel en genieten van je nieuwe kroost, voel je wellicht de behoefte om weer aan je lichaam te werken. Heel goed! Maar waar begin je? En wat kan en mag je allemaal wel en niet doen? Om het sporten op de juiste manier weer op te bouwen na je zwangerschap kan sporten onder begeleiding van een personal trainer hierbij een uitstekend idee zijn. Vooral als je het spannend vindt en niet precies weet wat je wel en niet mag doen.

De meerwaarde van een personal trainer

Met aandacht voor jouw specifieke behoeften en gezondheidsconditie, ontwerpt de trainer een op maat gemaakt trainingsprogramma. Dit stelt je in staat om op een veilige en geleidelijke manier weer in vorm te komen en je conditie op te bouwen. Of je nu enkele maanden geleden bevallen bent of al wat langer geleden, een personal trainer kan je helpen bij het herstellen van je kracht en uithoudingsvermogen. Door gebruik te maken van de juiste oefeningen en professionele begeleiding, wordt er gefocust op het opbouwen van spierkracht, het vergroten van je uithoudingsvermogen en het verbeteren van je flexibiliteit.

Personal training 
Personal Training
Duo Personal Training
Pads PT

Kom terug in vorm

Door te kiezen voor professionele begeleiding, geef je jezelf de beste kans om op een gezonde en verantwoorde manier weer in vorm te komen. Met persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en een dosis positieve energie, zorgt een personal trainer ervoor dat jij weer straalt en fit wordt.

Plan een kennismakingsgesprek

Kan je niet wachten om weer te beginnen met sporten en weer terug in vorm te komen? Kies dan voor personal training bij ZERO23 Health Studios, dé personal health studio van Overveen, Bloemendaal, Haarlem en omgeving.

Plan een kennismakingsgesprek en ontdek wat Zero23 voor jou kan betekenen.

Plan een kennismakingsgesprek

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Contact Formulier Haarlem

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram