ZERO23 Schoolboksen
schoolboksen foto

ZERO23 schoolboksen

Wij geloven dat kinderen de kracht hebben om uit te blinken en hun volledige potentieel te bereiken.

Wat is schoolboksen?

Welkom bij Schoolboksen, een educatief programma dat boksen naar scholen brengt, waardoor kinderen van diverse leeftijden en vaardigheidsniveaus kunnen genieten van deze prachtige sport en de bijbehorende waarden en normen kunnen omarmen. Onze deskundige en gekwalificeerde boksleraren creëren een veilige en leerzame omgeving waarin kinderen zowel fysiek als mentaal kunnen groeien en ontwikkelen.

De voordelen van schoolboksen

Fysieke gezondheid schoolboksen

Fysieke fitheid en gezondheid

Boksen is een dynamische en energieke sport die kinderen in beweging brengt. Door boksen kunnen ze hun fysieke fitheid verbeteren, uithoudingsvermogen opbouwen en motorische vaardigheden verfijnen. Dit draagt bij aan een gezonde levensstijl en geeft kinderen de tools om actief en fit te blijven.
Zelfbeheersing schoolboksen

Zelfbeheersing

Bij boksen leren kinderen niet alleen technieken, maar ook zelfbeheersing en discipline. Ze leren omgaan met uitdagingen, hun emoties onder controle te houden en respect te tonen voor hun medeleerlingen. Deze waardevolle eigenschappen hebben niet alleen invloed op hun sportprestaties, maar ook op hun academische en persoonlijke leven.
Zelfvertrouwen schoolboksen

Zelfvertrouwen

Boksen is een sport die kinderen helpt om hun zelfvertrouwen te vergroten. Terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen en vooruitgang boeken, groeit hun gevoel van eigenwaarde. Ze ontdekken dat ze in staat zijn om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen, wat hun zelfrespect versterkt. Dit positieve zelfbeeld straalt door in andere aspecten van hun leven.
Samenwerken schoolboksen

Sociale interactie en teamwork

Boksen op school bevordert sociale interactie en teamwork. Kinderen werken samen met hun medeleerlingen, ondersteunen elkaar en bouwen sterke vriendschappen op. Ze leren respectvol om te gaan met verschillende persoonlijkheden en leren waardevolle communicatie- en samenwerkingsvaardigheden die ze hun hele leven kunnen toepassen.
schoolboksen

Stressverlichting en emotionele veerkracht

Boksen is een uitstekende manier voor kinderen om stress te verminderen en emotionele veerkracht op te bouwen. Het biedt een gezonde uitlaatklep voor frustraties en spanningen, en helpt kinderen om te gaan met stressvolle situaties. Dit draagt bij aan hun algemene welzijn en helpt hen beter om te gaan met de uitdagingen van het dagelijks leven.
Plezier schoolboksen

Plezier

Boksen is een mooie tool om kinderen plezier te laten beleven tijdens het bewegen. Er worden verschillende spelvormen toegepast in de vorm met sociale interactie. Daarnaast zorgt plezier voor het vergroten van de autonomie, omdat de kinderen volledige bewegingsvrijheid kunnen ervaren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Welkom bij Schoolboksen, waar onze lessen op locatie worden gegeven, of het nu in een gymzaal is of in een regulier klaslokaal. Wij zorgen ervoor dat de benodigde materialen aanwezig zijn en dat een ervaren trainer de lessen begeleidt. Onze trainers hebben ruime ervaring in het lesgeven aan kinderen, en wij hechten veel waarde aan een veilige en actieve leeromgeving.

Om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van elke school, bieden wij diverse trajecten aan. Het traject dat het best bij uw school past, wordt bepaald tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Op die manier kunnen we samen de optimale invulling van de lessen bespreken en vormgeven.

Praktische zaken:

1. Wij zorgen voor de materialen.
2. Wij zorgen voor een ervaren trainer.
3. De lessen worden gegeven op jullie eigen school. Gymzaal of een speellokaal.
4. Wij zorgen voor de educatie stukken gedurende de lessen.

Ben je klaar voor een buitengewone ervaring op school?

Bij Schoolboksen streven we ernaar om jou en je leerlingen een geweldige ervaring te bezorgen, waarbij we al je zorgen uit handen nemen. Of het nu gaat om het voorzien van materialen, professionele Entertrainers, of het omtoveren van onze gymzaal of speellokaal tot een bruisende bokszaal, wij regelen alle praktische zaken.

Aarzel niet en vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor Schoolboksen. Samen kunnen we een leerzame bokservaring creëren die onze leerlingen bij zal blijven!