Kleine en persoonlijke groepslessen in Haarlem

Zoek jij een manier van sporten waarbij je de perfecte balans hebt tussen persoonlijke aandacht en de dynamiek van een groepstraining? Dan ben je bij ZERO23 Health Studio in Haarlem aan het juiste adres in een van onze small group trainingen.
Plan een kennismakingsgesprek
small group training in overveen

Wat is small group training?

De vertaling van small group training verklapt het natuurlijk al: een kleine groepsles. Onder een kleine groepsles verstaan wij een les met maximaal acht deelnemers. Al onze lessen duren een uur en zijn ontworpen om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken, of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon een gezondere levensstijl wilt ontwikkelen.

De voordelen van small group training in Haarlem

Persoonlijke aandacht

Bij ZERO23 geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht. Daarom hebben we bewust gekozen voor small group trainingen. Onze ervaren trainers staan elke les voor je klaar om je te ondersteunen en te motiveren tijdens elke trainingssessie. Ze zorgen ervoor dat je de juiste technieken en houdingen gebruikt, helpen je om je grenzen te verleggen en bieden aanpassingen en alternatieven waar nodig.

Voor ieder wat wils

Of je nu een beginner bent die zijn of haar eerste stappen zet op het gebied van krachttraining, of een gevorderde sporter die een nieuwe uitdaging zoekt. Onze small group trainingen zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw niveau en doelstellingen.

Sociale dimensie

Je traint met lotgenoten die dezelfde passie delen voor een gezonde levensstijl. Samen inspireer en motiveer je elkaar en maak je van een training een plezierige en zelfs gezellige ervaring.

Kortom: Tijdens een small group training ervaar je de voordelen van een groepsles, zoals motivatie en een gezonde dosis competitie, in combinatie met individuele begeleiding en aanpassingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

Small Group Training
Small Group Training
Small Group Training Boksen
Small Group Training

Welke soort small group trainingen bieden wij aan?

Wanneer je kiest voor small group training bij ZERO23 Health Studio Haarlem kan je dagelijks kiezen uit de volgende lessen:

Strength & Conditioning

Wil je meer kracht en energie, je vetpercentage verlagen en meer spiermassa opbouwen? Dan is Strength & Conditioning je beste optie. Je eigen wensen staan centraal en de groep houdt je gemotiveerd en zorgt ervoor dat je bereid bent om net dat beetje extra te geven.

Fightclub

Tijdens onze bokszaktrainingen leer je de juiste technieken van het boksen, zoals stoten, schoppen en verdedigingstechnieken, terwijl je tegelijkertijd werkt aan je uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie. De bokszak fungeert als een denkbeeldige tegenstander en zorgt voor een intensieve training.

Plan je kennismaking vandaag nog in

Wil jij profiteren van de voordelen van een kleine groep, waarbij persoonlijke aandacht van ervaren trainers en de gezelligheid en motivatie van trainen met lotgenoten centraal staan? Plan dan vandaag nog een kennismakingsgesprek in en volg een van de vele small group trainingen die ZERO23 Health Studio Haarlem aanbiedt.

Plan een kennismakingsgesprek

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Contact Formulier Haarlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram