Eenvoudige ontbijt wraps
Eenvoudige ontbijt wraps

Ingrediënten
– 1 ei (M)
– 1 theelepel magere melk
– Zout en peper naar smaak
– 1 Libanees plat brood wit
– 20 gram spinazie
– 30 gram rosbief
– 20 gram kaas oud
– 1 theelepel kokosolie

Bereiding
1) Klop het ei in een kom samen met de melk en roer het geheel met een garde.
2) Was de spinazie onder de kraan en in een sla centrifuge
3) Leg het brood op een bord en beleg het met de rosbief, kaas en spinazie.
4) Zet een pan op het vuur en doe de kokosolie erin.
5) Giet het eimengsel in de pan en zet de pan op middel-laag vuur. Blijf bakken tot het ei goed gebakken is. Breng op smaak met zout en peper.
6) Leg het ei bovenop het brood met kaas, rosbief en spinazie.
7) Rol het brood stevig op en snijd door de helft.

Calorie en nutriënten inname
Calorieën 447 kcal
Koolhydraten 39 gram
Eiwitten 27 gram
Vetten 25 gram

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen