Eenvoudige ontbijt wraps

Eenvoudige ontbijt wraps

Ingrediënten

– 1 ei (M)
– 1 theelepel magere melk
– Zout en peper naar smaak
– 1 Libanees plat brood wit
– 20 gram spinazie
– 30 gram rosbief
– 20 gram kaas oud
– 1 theelepel kokosolie

Bereiding

1) Klop het ei in een kom samen met de melk en roer het geheel met een garde.
2) Was de spinazie onder de kraan en in een sla centrifuge
3) Leg het brood op een bord en beleg het met de rosbief, kaas en spinazie.
4) Zet een pan op het vuur en doe de kokosolie erin.
5) Giet het eimengsel in de pan en zet de pan op middel-laag vuur. Blijf bakken tot het ei goed gebakken is. Breng op smaak met zout en peper.
6) Leg het ei bovenop het brood met kaas, rosbief en spinazie.
7) Rol het brood stevig op en snijd door de helft.

Calorie en nutriënten inname

Calorieën 447 kcal
Koolhydraten 39 gram
Eiwitten 27 gram
Vetten 25 gram

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram