Wraps met gerookte kipfilet
Wraps met gerookte kipfilet

Ingrediënten
– 60 gram kipfilet plakjes
– 1 Libanees volkoren plat brood (60 gram)
– ½ eetlepel mayonaise light
– 1 theelepel mierikswortelpasta
– 1 stengel lente-ui

Bereiding
1) Meng de mayonaise met de mierikswortel en smeer het op het brood
2) Verdeel de kipfilet over het brood
3) Snijd de lente-ui en verdeel het over de kipfilet.
4) Rol de wrap stevig op.

Calorie en nutriënten inname

Calorieën 298 kcal
Koolhydraten 41 gram
Eiwitten 16 gram
Vetten 11 gram

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen