Suiker wake up call

Wake up call!

Een stuk bewustwording is heel erg van belang om uiteindelijk zelf achter bepaalde feiten te komen. Soms moet je dus even met de neus op de feiten worden gedrukt. Dit gaan wij dan ook bij jullie doen in dit artikel. Hoeveel suiker zit er bijvoorbeeld in frisdranken of sportdranken? Weet jij het precies? Wij laten je hieronder zien.

Video: Wake up call!

Per 250 ml het aantal suikerklontjes:

  • Cola: 6
  • AA: 12
  • Aquarius: 6
  • Red bull: 6,5
  • Vifit: 5
  • Capri Sun: 6
  • Roos Vice: 5,5

Zonde als je dit wegdrinkt toch? Het zijn namelijk lege calorieën, wat inhoud dat je lichaam er weinig aan heeft. En het verzadigd ook niet. Genoeg redenen om het niet TE vaak te drinken

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram