Wake up call!
Wake up call!

Een stuk bewustwording is heel erg van belang om uiteindelijk zelf achter bepaalde feiten te komen. Soms moet je dus even met de neus op de feiten worden gedrukt. Dit gaan wij dan ook bij jullie doen in dit artikel. Hoeveel suiker zit er bijvoorbeeld in frisdranken of sportdranken? Weet jij het precies? Wij laten je hieronder zien.

Video: Wake up call!

Per 250 ml het aantal suikerklontjes:

  • Cola: 6
  • AA: 12
  • Aquarius: 6
  • Red bull: 6,5
  • Vifit: 5
  • Capri Sun: 6
  • Roos Vice: 5,5

Zonde als je dit wegdrinkt toch? Het zijn namelijk lege calorieën, wat inhoud dat je lichaam er weinig aan heeft. En het verzadigd ook niet. Genoeg redenen om het niet TE vaak te drinken

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen