Recept maaltijdsalade

Maaltijdsalade

Heb je ’s avonds ook zin in een salade? Dan kan deze maaltijdsalade een goede oplossing zijn!

Recept maaltijdsalade

Ingrediënten:

 • 75 gram spinazie
 • 50 gram quinoa
 • Handje alfalfa
 • 1/3 Avocado
 • 5 zongedroogde tomaten (zelf gemaakt)
 • 200 gram kip (scharrel)
 • 5 gram kokosvet

Bereiding:

 1. In dit geval was de quinoa al gekookt, maar anders kook je eerst van tevoren de quinoa zoals op de verpakking staat vermeld.
 2. Bak de kip in een pan met kokosvet tot ze goudbruin zijn
 3. Was de spinazie in een sla centrifuge
 4. Doe de spinazie op een bord of in een kom en doe daarbij de alfalfa, de gesneden avocado, de zongedroogde tomaten, de gebakken kip en de quinoa.
 5. Eet smakelijk! 

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 687 kcal
Koolhydraten 38 gram
Eiwitten 62 gram
Vetten 30 gram

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram