Snelle manier om knoflook te pellen
Snelle manier om knoflook te pellen
09 december 2019 
in Voeding

Snelle manier om knoflook te pellen

Benieuwd naar de manier om snel knoflook te pellen?

In deze video leggen wij uit hoe makkelijk het is om een teentje knoflook te pellen. Het enige dat je nodig hebt is een mes, je handpalm en natuurlijk een knoflook. Wij gebruiken deze manier zelf ook tijdens het koken, scheelt veel tijd ;).

Een weetje:
Allicine zit vooral in knoflook en speelt een rol bij het voorkomen van maagkanker. Dit stofje zorgt ook voor de specifieke geur en smaak.

Snelle manier om knoflook te pellen

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Suzanne
Door

Suzanne

op 25 Jun 2020

Jap! Ook ik doe het op dezelfde manier. Snel en efficiënt!

Reactie plaatsen