Skyr yoghurt natural mix
Skyr yoghurt natural mix

Ingrediënten
– 200 gram Skyr yoghurt
– 25 gram rauwe noten mix
– 25 gram frambozen
– 25 gram blauwe bessen
– 25 gram bramen

Bereiding
1) Doe de Skyr in een bakje en doe alle ingrediënten erover.

Voedingswaarden
329 calorieën
18 gram koolhydraten
28 gram eiwitten
14 gram vet

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen