Recept simpele gezonde salade

Simpele gezonde salade

Een gezonde salade hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Vaak kun je met enkele gezonde voedingsmiddelen al een hele lekkere & gezonde salade klaarmaken.

Recept: Simpele gezonde salade

Ingrediënten:

 • Zakje gemengde sla/zakje rucola sla
 • 150 á 200 gram kipfilet ( Deze kip is gepaneerd met maispaneermeel, maar dat hoeft natuurlijk niet)
 • Een rode ui
 • Halve komkommer
 • 25 gram pijnboompitjes (geroosterd)
 • 100 gram geitenkaas
 • 50 gram homemade pesto
 • Peper en zout

Bereiding:

 1. Bereid de home pesto voor.
 2. Bak de kip gaar in kokosolie.
 3. Snijd de uien en komkommer en brokkel de geitenkaas in kleine stukjes.
 4. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
 5. En dan is het alleen nog een kwestie van alles bij elkaar op het bord.

Wanneer je geen pesto in huis hebt is een lekkere dressing met Griekse yoghurt ook heerlijk!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 2
Calorieën 827 kcal
Koolhydraten 7 gram
Eiwitten 100 gram
Vetten 89 gram

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram