Senoble kwark met amandelpasta

Ingrediënten
– 200 gram Senoble kwark
– 1 gram vanille extract
– 1 theelepel chia zaad
– 2 theelepels amandelpasta
– 25 gram frambozen bevroren
– 20 gram havermout
– 7 stuks amandelen en cashewnoten (mix)
– 1 eetlepel amandelmelk

Bereiding
1) Mix in een kleine kom de kwark met de vanille extract en chia zaden en zet het apart.
2) Doe een lepel amandelpasta in een kom en verdeel het gelijk.
3) Vul de helft met de yoghurt mix, de helft van de bessen en de helft van de haver.
4) Vul de andere helft op dezelfde volgorde.
5) Voeg tot slot de noten en zaden toe en eindig met de melk.

Voedingswaarden
415 calorieën
25 gram koolhydraten
24 gram eiwitten
23 gram vet

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios.Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen.Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO.Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.
Reactie plaatsen