Salade met broccoli
Salade met broccoli

Recept salade met broccoli

Ingrediënten:

 • 75 gram spinazie
 • 25 gram rauwe noten
 • 150 gram kipfilet
 • 7 gram kokosolie
 • 50 gram ui
 • 125 gram broccoli
 • 10 ml olijfolie extra vierge

Bereiding:

 1. Was de spinazie in een sla centrifuge.
 2. Kook de broccoli voor +/- 3-5 minuten.
 3. Snijd de kip en ui in stukjes.
 4. Zet de pan op het vuur en bak de kip gaar in kokosolie. Wok de ui er vervolgens bij.
 5. Doe alle ingrediënten in een kom en besprenkel daarover de olijfolie.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 553 kcal
Koolhydraten 8 gram
Eiwitten 49 gram
Vetten 34 gram

Hebben jullie nog lekkere salades die jullie willen delen met onze volgers?

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen