Recept salade met broccoli

Salade met broccoli

Recept salade met broccoli

Ingrediënten:

 • 75 gram spinazie
 • 25 gram rauwe noten
 • 150 gram kipfilet
 • 7 gram kokosolie
 • 50 gram ui
 • 125 gram broccoli
 • 10 ml olijfolie extra vierge

Bereiding:

 1. Was de spinazie in een sla centrifuge.
 2. Kook de broccoli voor +/- 3-5 minuten.
 3. Snijd de kip en ui in stukjes.
 4. Zet de pan op het vuur en bak de kip gaar in kokosolie. Wok de ui er vervolgens bij.
 5. Doe alle ingrediënten in een kom en besprenkel daarover de olijfolie.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 553 kcal
Koolhydraten 8 gram
Eiwitten 49 gram
Vetten 34 gram

Hebben jullie nog lekkere salades die jullie willen delen met onze volgers?

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram