Salade à la Eev
Salade à la Eev

Heerlijke salade van TLV-er Eveline.

Hierbij het recept van de salade voor twee personen. Deze salade kan op elk moment gegeten worden en is makkelijk klaar te maken.

Recept salade à la Eev

Ingrediënten:

 • 1 el olijfolie
 • ½ el azijn
 • Snufje peper
 • Snufje zout 
 • Mespuntje mosterd
 • 75 gram veldsla
 • 75 gram frambozen
 • 50 gram geitenkaas
 • 30 gram walnoten
 • ¼ komkommer

Bereiding:

 1. Vinaigrette: De olie, azijn, peper, zout en de mosterd door elkaar roeren.
 2. Voeg de veldsla toe in slakom en mix het geheel.
 3. Voeg de geitenkaas, frambozen, komkommer en walnoten toe in kleine stukjes.
 4. Serveer het geheel eventueel met honing.
 5. Eet smakelijk!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 2
Calorieën 483 kcal
Koolhydraten 14 gram
Eiwitten 14 gram
Vetten 38 gram

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen