Zalmfilet met avocado en groenten
03 oktober 2013 

Zalmfilet met avocado en groenten

Ingrediënten:

  • 200 gram zalmfilet
  • Halve avocado
  • Mix van paprika, ui, broccoli en prei
  • Citroen
  • Roomboter

Bereiding:

  1. Prik met een mes gaatjes in de zalm. Pers de verse citroen over de zalm.
  2. Snijd de groenten en avocado in kleine stukjes.
  3. Bak de zalm in roomboter. Bak eerst de kant met het vel en vervolgens heel even de bovenkant.
  4. Wok de groentemix in kokosvet. Voeg een klein beetje zout en peper toe.
  5. Verdeel het eten mooi over het bord.

Eet smakelijk!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 719 kcal
Koolhydraten 6 gram
Eiwitten 48 gram
Vetten  57 gram

Over de schrijver
Reactie plaatsen