Recept magere kwark

Recept Magere kwark basic

Recept Magere kwark basic

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Heb je geen zin om je uit te sloven in de keuken? Probeer dan gewoon deze heerlijke variant. Een beetje honing en muesli in je kwark en je hebt binnen no-time een heerlijk voedzame lunch of tussendoortje op tafel.

Ingrediënten

  • 200 gram Franse magere kwark
  • 1 ½ eetlepel honing
  • 30 gram muesli

Bereiding

  • Doe alle ingrediënten in een kom

Voedingswaarde totaal

  • 406 calorieën
  • 48 gram koolhydraten
  • 37 gram eiwitten
  • 7 gram vet

Probeer ook eens onze citroen kwark, het recept vind je hier.

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram