Recept Magere kwark basic
06 augustus 2017 
in Voeding

Recept Magere kwark basic

Recept Magere kwark basic

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Heb je geen zin om je uit te sloven in de keuken? Probeer dan gewoon deze heerlijke variant. Een beetje honing en muesli in je kwark en je hebt binnen no-time een heerlijk voedzame lunch of tussendoortje op tafel.

Ingrediënten

  • 200 gram Franse magere kwark
  • 1 ½ eetlepel honing
  • 30 gram muesli

Bereiding

  • Doe alle ingrediënten in een kom

Voedingswaarde totaal

  • 406 calorieën
  • 48 gram koolhydraten
  • 37 gram eiwitten
  • 7 gram vet

Probeer ook eens onze citroen kwark, het recept vind je hier.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen