Het recept voor Goddelijke tonijn salade!
Goddelijke tonijn salade!
01 oktober 2013 

Goddelijke tonijn salade!

Recept goddelijke tonijn salade

Ingrediënten:

 • 130 gram tonijn
 • 75 gram ui
 • 30 gram prei
 • 20 gram paprika
 • 90 gram avocado
 • 5 gram kokosolie
 • snufje zeezout en peper

 Bereiding:

 1. Pak een grote kom of schaal
 2. Vervolgens snij je de uien, paprika en prei in kleine stukjes
 3. Wok het geheel kort op hoog vuur in kokosolie
 4. Voeg de tonijn toe in de kom
 5. Daarna voeg je de groentes met de gesneden avocado toe
 6. Gebruik een beetje zeezout en peper naar wens
 7. Het geheel even goed met elkaar mixen en eetsmakelijk!

 Deze salade bevat voornamelijk eiwitten en vetten en is ideaal als tussendoortje.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 403 kcal
Koolhydraten 7 gram
Eiwitten 37 gram
Vetten 25 gram

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen