Recept goddelijke tonijnsalade

Goddelijke tonijn salade!

Recept goddelijke tonijn salade

Ingrediënten:

 • 130 gram tonijn
 • 75 gram ui
 • 30 gram prei
 • 20 gram paprika
 • 90 gram avocado
 • 5 gram kokosolie
 • snufje zeezout en peper

 Bereiding:

 1. Pak een grote kom of schaal
 2. Vervolgens snij je de uien, paprika en prei in kleine stukjes
 3. Wok het geheel kort op hoog vuur in kokosolie
 4. Voeg de tonijn toe in de kom 
 5. Daarna voeg je de groentes met de gesneden avocado toe
 6. Gebruik een beetje zeezout en peper naar wens
 7. Het geheel even goed met elkaar mixen en eetsmakelijk!

 Deze salade bevat voornamelijk eiwitten en vetten en is ideaal als tussendoortje.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 403 kcal
Koolhydraten 7 gram
Eiwitten 37 gram
Vetten 25 gram

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram