Recept wilde spinazie salade

Wilde spinazie salade

Recept wilde spinazie salade

Ingrediënten:

  • 35 gram wilde spinazie
  • 175 gram zoete aardappel (gekookt)
  • 200 gram Chinese wok groenten
  • 3 hele eieren
  • 5 gram kokosvet
  • Kruiden naar keuze

 Bereiding:

  1. Was de spinazie goed en verdeel het over een bord.
  2. Snijd de stukjes (gekookte) zoete aardappel en verdeel het over de spinazie.
  3. Wok in een pan met kokosvet de Chinese wok groenten en de 3 eieren. 
  4. Doe hier kruiden naar keuze bij en zodra het klaar is verdeel je het over het bedje van spinazie en zoete aardappel.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 548 kcal
Koolhydraten 47 gram
Eiwitten 30 gram
Vetten 25 gram

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram