Fleurs mega lekkere tussendoortje!
Fleurs mega lekkere tussendoortje!
01 oktober 2013 

Fleurs mega lekkere tussendoortje!

Een heerlijk tussendoortje voor ieder moment van de dag!

Ingrediënten:

 – 60 gram chia zaad
 – 50 gram kokosrasp
 – Scheutje ahorn siroop
 – 75 gram gepofte quinoa 
 – Tl cacao poeder
 – 2 tl kokosolie 
 * Tl= theelepel

 Bereiding:

1) Mix alle ingrediënten in een kom tot een geheel (de kokosolie eerst even opwarmen).
2) Vervolgens op een schaal met bakpapier leggen en het geheel uitstrijken.
3) Laat het ongeveer 2-3 uur in de koelkast staan.
4) Wil je graag repen? Voeg dan wat ahorn siroop toe.
 5) Wil je graag brokken? Voeg dan weinig ahorn siroop toe.

6) Tot slot snij het geheel in het repen en voeg nog wat extra kokosrasp toe.

Handige tip:

Bovenstaande hoeveelheden zijn totale hoeveelheden. Wanneer je het geheel in stukken snijd van 10 stuks, dan kom je op 100 kcal per stuk.

Voedingswaarde:

Calorieën 1005 kcal
Koolhydraten 101 gram
Eiwitten 18 gram
Vetten 64 gram

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.
Reactie plaatsen