Pasta met Garnalen

Ingrediënten:

  •  200 gram volkoren spelt spaghetti
  • één teen knoflook
  • halve rode peper
  • peper en zout
  • klein handje Parmezaanse kaas
  • 150 gram (verse) garnalen
  • 40 ml kokosolie
  • 50 gram rucola

Bereiding:

  1. Zet allereerst wat water op voor de pasta…
  2. Maak een mengsel van kokosolie, verse gehakte, knoflook en rode peper (hoeveelheid naar smaak)
  3. Dep de garnalen goed droog met keukenpapier
  4. Giet het mengsel erover heen. Ondertussen kan de pasta in het water. (kooktijd staat op de verpakking)
  5. Daarna is het alleen nog een kwestie van de rucola mengen met de afgegoten pasta en de garnalen eroverheen.
  6. Naar smaak kun je nog wat parmezaanse kaas en een beetje peper en zout.

Eet smakelijk!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 2
Calorieën 878 kcal
Koolhydraten 59 gram
Eiwitten 57 gram
Vetten 50 gram

Over de schrijver
Reactie plaatsen