Recept pasta met garnalen

Pasta met Garnalen

Recept Pasta met Garnalen

Ingrediënten:

 •  200 gram volkoren spelt spaghetti
 • één teen knoflook
 • halve rode peper
 • peper en zout
 • klein handje Parmezaanse kaas
 • 150 gram (verse) garnalen
 • 40 ml kokosolie
 • 50 gram rucola

Bereiding:

 1. Zet allereerst wat water op voor de pasta…
 2. Maak een mengsel van kokosolie, verse gehakte, knoflook en rode peper (hoeveelheid naar smaak)
 3. Dep de garnalen goed droog met keukenpapier
 4. Giet het mengsel erover heen. Ondertussen kan de pasta in het water. (kooktijd staat op de verpakking)
 5. Daarna is het alleen nog een kwestie van de rucola mengen met de afgegoten pasta en de garnalen eroverheen.
 6. Naar smaak kun je nog wat parmezaanse kaas en een beetje peper en zout.

Eet smakelijk!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 2
Calorieën 878 kcal
Koolhydraten 59 gram
Eiwitten 57 gram
Vetten 50 gram

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram