Orange boven smoothie
Orange boven smoothie

Recept orange boven smoothie

Ingrediënten:

  • 350 gram pompoen
  • 3 sinaasappels
  • 1 appel
  • 2 tl honing

Bereiding:

  1. Breng water aan de kook. Schil de pompoen, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken. Kook de stukken pompoen gaar in 10 minuten. Laat uitlekken en afkoelen. Zet koel weg.
  2. Pers de sinaasappels uit. Zet het sap koel weg. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukken.
  3. Doe de stukken pompoen en appel in een blender. Schep de honing in de blender. Giet het sinaasappelsap in de blender.
  4. Schenk het gelijk in een glas na het blenden.

Handige tips:

Voeg een klein beetje water toe, hierdoor is de smoothie prettiger om te drinken.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 4
Calorieën 380 kcal
Koolhydraten 34 gram
Eiwitten 4 gram
Vetten 4 gram

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen