Ontbijt van TLV-er Lies!
21 september 2015 

Ontbijt van TLV-er Lies!

Een erg eenvoudig, maar heerlijk eiwitrijk ontbijt gemaakt om de dag gezond te starten.

Luxe Griekse Yoghurt recept

Ingrediënten

  • 170 gram Griekse yoghurt 0% vet
  • 30 gram havermout
  • Combinatie van blauwe bessen, rode bessen (aalbessen) en frambozen

Voedingstip

  • Wil je wat meer eiwitten binnen krijgen? Voeg dan wat eiwitpoeder toe.
  • Je kunt ook prima de 10% variant nemen van de Griekse Yoghurt, dit is afhankelijk van je doelstelling.

Voedingswaarden

Calorieën 269 kcal
Koolhydraten 36 gram
Eiwitten 22 gram
Vetten 2 gram

Hoe zag jouw ontbijt eruit?

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen