Oerbrood met geitenkaas en vijgen
Oerbrood met geitenkaas en vijgen
11 april 2017 

Oerbrood met geitenkaas en vijgen

Recept Oerbrood met geitenkaas en vijgen

Ingrediënten

  • 70 gram oerbrood
  • 50 gram geitenkaas
  • 1 verse vijg
  • 15 gram rauwe walnoten
  • 1 ½ eetlepel honing

Bereiding

  • Rooster het brood in een broodrooster, in de oven (200 graden) of in een pan.
  • Was de vijg onder de kraan en snijd in plakjes.
  • Doe het brood op een bord en verdeel de geitenkaas over het brood.
  • Leg de plakjes vijgen op de geitenkaas en verkruimel de walnoten erover.
  • Top het geheel af met de honing.

Voedingswaarde totaal

497 kcal
45 gr koolhydraten
18 gr eiwitten
27 gr vetten

Wil je een ander gerecht met geitenkaas proberen? Check dan eens deze salade met geitenkaas. Het recept vind je hier.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen