Leuke manier voor snel aardappelen schillen
09 december 2019 

Leuke manier voor snel aardappelen schillen

Wil jij ook tijd besparen?

Snel aardappelen schillen levert veel kostbare tijd op. Je bent vaak minuten bezig met het schillen van aardappelen en vaak heb je er geen zin in.

Waarom aardappelen?

  • Aardappelen vallen onder de categorie wortelgroenten en knolgewassen.
  • Heeft een hoog verzadigingseffect, ondanks dat het veel koolhydraten bevat. (Het gaat hier om gekookte aardappels. Als we echter diezelfde aardappel gaan frituren dan daalt de hoeveelheid koolhydraten en neemt het vetgehalte toe. Het verzadigingseffect neemt ook af).
  • Aardappelen zijn een bron van vezels en vitamine B6.
  • Een goede bron van energie voor het lichaam en helpen voor een goede darmwerking.

Wij laten je in dit filmpje in een paar stappen zien hoe je zonder te schillen, de schil op een snelle manier verwijderd van de aardappel.

Snel aardappelen schillen

Ga jij dit thuis ook proberen? Laat het ons weten!

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen