Recept Kokosnoot chia pudding
Kokosnoot chia pudding
16 september 2017 

Kokosnoot chia pudding

Recept Kokosnoot chia pudding

Een heerlijke Kokosnoot chia pudding die je echt een keer moet proberen! Dit gerecht kun je ideaal als dessert nuttigen. Het is bovendien eenvoudig te maken en is erg smaakvol. Het gerecht bevat wel veel vetten en calorieën, dus houd dit goed in de gaten.

Ingrediënten

  • 6 eetlepels chia zaden
  • 240 ml kokosmelk
  • 1 theelepel honing
  • 50 gram mango
  • 10 gram pompoenpitten

Bereiding

  • Meng de chia zaden, kokosmelk en honing samen in een kleine kom en laat het een nacht in de koelkast staan.
  • Snijd de mango in stukjes.
  • Haal de kom uit de koelkast (zorg ervoor dat de pudding er dik uitzien en dat de chia zaden op een gelei lijken) en garneer het met de mango en pompoenpitten.

Voedingswaarde totaal

Calorieën 1335 kcal
Koolhydraten 89 gram
Eiwitten 46 gram
Vetten 87 gram

Probeer ook eens deze overheerlijke Kokos koekjes, het recept vind je hier.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen