Kip Met Granaatappelpitjes

Kip Met Granaatappelpitjes

Een frisse low carb lunch! 

Recept kip met granaatappelpitjes

Ingrediënten:

– 150 gram kip gekruid met (Himalaya) zout en zwarte peper 
– Halve courgette 
– Champignons 
– Halve avocado 
– Gesloten handje rauwe noten (mix) 
– Handje granaatappel pitjes 
– Paar druppels citroen sap 

Bereiding:

1) Bak de kip gaar en bestrooi het met kruiden (bak het niet op te hoog vuur)
 2) Doe vervolgens de courgette en champignons erbij.
 3) Wok dit geheel door elkaar en doe er ten slotte wat druppels citroen overheen.
 4) Verdeel het op een bord, doe daar de halve avocado in stukjes bij, het gesloten handje noten en het handje granaatappel pitjes en klaar!

Waar bestaat jouw lunch vandaag uit? Laat het ons weten!

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram