Hoe maak je snel een blender schoon?
Hoe maak je snel een blender schoon?
04 juni 2014 

Hoe maak je snel een blender schoon?

Met een blender kun je heerlijke smoothies maken. Alleen het afwassen is natuurlijk iets minder leuk.

Hoe kun je een blender nou op een snelle & makkelijke manier schoonmaken? Nou zo!

Elke maandag en donderdag plaatsen wij wekelijks nieuwe video’s op onze Youtube Channel.

Abonneer je nu gratis en mis niets!


Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios.Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen.Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO.Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.
Reactie plaatsen