ZERO23 Health Club - Boxing & Self Defense
21 augustus 2018 

ZERO23 Health Club - Boxing & Self Defense

Met trots mogen wij mededelen dat met ingang van 15-09-2018 onze nieuwe ZERO23 Health Club, Boxing & Self Defense geopend is in Overveen. Deze studio beschikt over een 130 vierkante meter tellende dojo (trainingsruimte) waar vooral boks- en judolessen gegeven worden. Onze nieuwe studio is een exclusieve trainingslocatie waar u altijd kunt trainen met een van onze ervaren trainers.

ZERO23 beschikt over meerdere health studio’s in Haarlem en omgeving. Eigenaren Arjan van Honk, Melvin Schol en Bram Crans zijn enthousiaste professionals, gespecialiseerd in en gefocust op het behalen van uw doelstelling. Samen met een team van trainers staan we klaar om u te begeleiden.

Waar wij voor staan:

  • Persoonlijke aandacht
  • Respect
  • Gericht hard trainen
  • Laagdrempelig
  • No-nonsens
  • Professioneel
  • Rustige ambiance
Voor iedereen die onze aanpak vrijblijvend wil ervaren is er een ZERO23-week. Deze bestaat uit een intakegesprek, introductieles(sen) en wordt afgesloten met een evaluatie. 
Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.
Reactie plaatsen