Recept culinair havermoutpapje

Culinair havermoutpapje

Recept culinair havermoutpapje

Ingrediënten:

 • 250 ml amandelmelk
 • 6 eetlepel havermout
 • Eetlepel chiazaadjes
 • Halve banaan
 • 2 aardbeien
 • Eetlepel blauwe bessen
 • 1 eetlepel cacao nibs
 • Evt. nog een paar goji bessen en mull berries

Bereiding:

 1. Voeg de amandelmelk, havermout en chia zaadjes toe in een pan. De genoemde ingrediënten breng je aan de kook en laat je ongeveer 1 minuut zachtjes doorkoken.
 2. Vervolgens voeg je op een creatieve wijze de overige ingrediënten toe. Maak er een smakelijk en feestelijk geheel van.
 3. Eetsmakelijk!

Handige tip:

Je kan nog wat whey eiwitten toevoegen voor wat extra eiwitten. De maaltijd bevat namelijk weinig eiwitten.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 297 kcal
Koolhydraten 46 gram
Eiwitten 8 gram
Vetten 9 gram

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram