Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel
02 mei 2019 

Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel

Ingrediënten
– 250 gram halfvolle melk
– 60 gram havermout
– ½ handsinaasappel
– 2 dadels gekonfijt
– 15 gram pistachenoten (ongezouten)

Bereiding
1. Breng de melk aan de kook.
2. Roer de havermout erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken.
3. Haal het van het vuur, serveer het in een bakje en laat het voor een paar minuten staan.
4. Rasp ondertussen de oranje schil van de halve sinaasappel.
5. Schil vervolgens de sinaasappel en snijd de dadels in stukjes.
6. Serveer de havermoutpap met de sinaasappelpartjes, dadels, pistachenoten en het sinaasappelrasp.

Calorie en nutriënten inname
Calorieën 540 kcal
Koolhydraten 74 gram
Eiwitten 20 gram
Vetten 9 gram

Over de schrijver
Reactie plaatsen