Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel
Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel
02 mei 2019 

Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel

Ingrediënten

– 250 gram halfvolle melk
– 60 gram havermout
– ½ handsinaasappel
– 2 dadels gekonfijt
– 15 gram pistachenoten (ongezouten)

Bereiding

1. Breng de melk aan de kook.
2. Roer de havermout erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken.
3. Haal het van het vuur, serveer het in een bakje en laat het voor een paar minuten staan.
4. Rasp ondertussen de oranje schil van de halve sinaasappel.
5. Schil vervolgens de sinaasappel en snijd de dadels in stukjes.
6. Serveer de havermoutpap met de sinaasappelpartjes, dadels, pistachenoten en het sinaasappelrasp.

Calorie en nutriënten inname

Calorieën 540 kcal
Koolhydraten 74 gram
Eiwitten 20 gram
Vetten 9 gram

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen