recept linzen salade met kip

Gezonde maaltijdsalade kip

Zin in een maaltijdsalade? Dan is dit echt een aanrader!

Recept gezonde maaltijdsalade kip

Ingrediënten:

 • 150 gram romaine sla
 • 20 gram volkoren croutons
 • 70 gram paprika
 • 75 gram tomaat
 • 65 gram Hüttenkäse
 • 90 gram avocado
 • 100 gram kipfilet
 • 5 gram kokosolie

Bereiding:

 1. Snijd de sla in stukjes en was het in een sla centrifuge.
 2. Zet de pan op laag vuur en doe de kokosolie erin. Snijd de kip in stukjes en bak de kip in de pan.
 3. Snijd de paprika, tomaat en avocado in stukjes.
 4. Doe de sla in een schaal en voeg daar alle ingrediënten aan toe.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 534 kcal
Koolhydraten 24 gram
Eiwitten 37 gram
Vetten 30 gram

Eet smakelijk!

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram