Gezonde maaltijdsalade kip
Gezonde maaltijdsalade kip
31 augustus 2015 

Gezonde maaltijdsalade kip

Zin in een maaltijdsalade? Dan is dit echt een aanrader!

Recept gezonde maaltijdsalade kip

Ingrediënten:

 • 150 gram romaine sla
 • 20 gram volkoren croutons
 • 70 gram paprika
 • 75 gram tomaat
 • 65 gram Hüttenkäse
 • 90 gram avocado
 • 100 gram kipfilet
 • 5 gram kokosolie

Bereiding:

 1. Snijd de sla in stukjes en was het in een sla centrifuge.
 2. Zet de pan op laag vuur en doe de kokosolie erin. Snijd de kip in stukjes en bak de kip in de pan.
 3. Snijd de paprika, tomaat en avocado in stukjes.
 4. Doe de sla in een schaal en voeg daar alle ingrediënten aan toe.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 534 kcal
Koolhydraten 24 gram
Eiwitten 37 gram
Vetten 30 gram

Eet smakelijk!

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen