Het recept voor Fruitsalade met mozzarella

Fruitsalade met mozzarella

Recept Fruitsalade met mozzarella

Fruitsalades zijn altijd heerlijk, zeker in combinatie met mozzarella. De fruitsalade is rijk aan koolhydraten, eiwitten en vetten0. Je maakt de salade als volgt:

Ingrediënten

  • ½ perzik
  • ½ nectarine
  • 1 pruim
  • 1 takjes mint
  • 65 gram mozzarella

Bereiding

  • Was de perzik, nectarine en pruim onder de kraan en snijd ze in stukjes.
  • Snijd vervolgend de mozzarella in stukjes en doe alles bij elkaar in een schaaltje of kom en top het af met de mint.

Voedingswaarde totaal

232 Calorieën
15 gram Koolhydraten
14 gram Eiwitten
12 gram Vet

Probeer ook eens onze Tropische fruitsalade. Het recept vind je hier.

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram