Franse magere kwark met cashew noten, chia zaad, abrikoos en gojibessen
06 september 2017 

Franse magere kwark met cashew noten, chia zaad, abrikoos en gojibessen

Recept Franse magere kwark met cashew noten, chia zaad, fabrikoos en gojibessen.

Een heerlijke variatie van veel voedzame ingrediënten. Dit recept is rijk aan eiwitten en door de noten ook aan koolhydraten.

Ingrediënten

  • 250 gram magere kwark
  • 15 gram cashewnoten
  • 1 ½ theelepel chia zaad
  • 25 gram abrikoos
  • 10 gram goji bessen

Bereiding

  • Schep de magere kwark in een bakje
  • Wel de goji bessen en chia zaden in heet water voor een paar minuten
  • Snijd de abrikoos in stukjes
  • Doe alle ingrediënten exclusief het water over de kwark

Voedingswaarde totaal

331 Kcal
25 gram koolhydraten
31 gram eiwitten
11 gram vet

Probeer ook eens onze Citroen kwark, het recept vind je hier.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen