Energie bom smoothie recept

Energiebom smoothie

Deze smoothie is hoogwaardig aan koolhydraten en eiwitten. Ideaal om te drinken voor  of na een training. Ook zit er maca poeder in deze smoothie. Een van de zeer belangrijke eigenschappen van Maca is dus dat het je lichaam alert maakt en heel veel energie en uithoudingsvermogen geeft. 
 Vandaar de naam: “ Energiebom”

Voor 2 kleine glazen

Recept energiebom smoothie

 Ingrediënten:

  • 4 eetlepels Griekse yoghurt
  • 2 tl honing
  • 1 tl Maca poeder
  • 1 grote banaan

    Bereiding:

  1. Snijd de banaan met een scherp mes in stukjes. 
  2. Doe de banaan en de Griekse yoghurt in de blender.
  3. Voeg vervolgens de honing en Maca poeder toe. Blend alles in de blender tot een glad geheel. 
  4. Giet het vervolgens in een glas.

 Eetsmakelijk!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 287 kcal
Koolhydraten 50 gram
Eiwitten 5 gram
Vetten 7 gram

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram