Eieren pellen lastig? Niet op deze manier!

Eieren pellen is soms een hele klus en vaak maak je het ei ook nog stuk. In deze video laten wij jullie een makkelijke en snelle manier zien om een ei te pellen.

Waarom wij nou een ei eten?

  •  Ten eerste is een ei een goede eiwitleverancier.
  • Het eigeel is een rijke bron van nuttige voedingsstoffen waaronder vitamine D en het relatief zeldzame choline.
  • Dagelijks een ei leidt niet tot een verhoogd risico op vaat lijden.
  • Elke dag een ei hoort er dus gewoon bij!

Hoeveel eieren eten jullie per week?

Eieren pellen lastig? Niet op deze manier!

 

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram