Easy Peasy Smoothie

Een simpele en lekkere ontbijt smoothie. Voor sommige mensen betekend een drukke ochtend het ontbijt overslaan. Dit recept kan je helpen om ook in de ochtend voedingstoffen binnen te krijgen. De smoothie bestaat een combinatie van eiwitten en koolhydraten.

Recept Easy Peasy Smoothie

Ingrediënten:

  • 250 gram kwark
  • 2 perziken
  • een banaan
  • een peer
  • water

Bereiding:

  1. In de blender! En klaar ben je!

“Geen tijd voor ontbijt, is niet langer een excuus!”

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 468 kcal
Koolhydraten 75 gram
Eiwitten 28 gram
Vetten 3 gram

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen