Recept bananen bessen smoothie

Bananen bessen smoothie

Voor de stevige trek

De bananen bessen smoothie is een stevigere smoothie dan de meeste gewend zijn. Dit maakt de bananen bessen smoothie extra lekker en vol van smaak. Omdat je de banaan en de frambozen ijskoud bereidt is dit de ideale smoothie die je bij warme dagen kunt opdrinken en het net even iets lekkerder maakt. Door de yoghurt is de smoothie rijk aan eiwitten en gezonde vitamines door het fruit.

TIP: Doe er een extra muntblaadje doorheen voor een verfrissende smaaksensatie!

Ingrediënten  

 • 1 bevroren banaan (M)
 • 250 gram bevroren frambozen
 • 180 ml sinaasappelsap
 • 3 eetlepels vanille yoghurt

 Bereiding

 1. Snijd de banaan in stukjes en doe ze in de vriezer totdat ze bevroren zijn.
 2. Pers de sinaasappel uit.
 3. Doe alle ingrediënten in een blender enblend het tot een mooi geheel.
 4. Dien het vervolgens op in een glas.

Calorie en nutriënten inname

 • Calorieën 319 Kcal
 • Koolhydraten 60 gram
 • Eiwitten 6 gram
 • Vetten 1 gram
Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram