Bananen bessen smoothie
Bananen bessen smoothie

Voor de stevige trek

De bananen bessen smoothie is een stevigere smoothie dan de meeste gewend zijn. Dit maakt de bananen bessen smoothie extra lekker en vol van smaak. Omdat je de banaan en de frambozen ijskoud bereidt is dit de ideale smoothie die je bij warme dagen kunt opdrinken en het net even iets lekkerder maakt. Door de yoghurt is de smoothie rijk aan eiwitten en gezonde vitamines door het fruit.

TIP: Doe er een extra muntblaadje doorheen voor een verfrissende smaaksensatie!

Ingrediënten  

 • 1 bevroren banaan (M)
 • 250 gram bevroren frambozen
 • 180 ml sinaasappelsap
 • 3 eetlepels vanille yoghurt

 Bereiding

 1. Snijd de banaan in stukjes en doe ze in de vriezer totdat ze bevroren zijn.
 2. Pers de sinaasappel uit.
 3. Doe alle ingrediënten in een blender enblend het tot een mooi geheel.
 4. Dien het vervolgens op in een glas.

Calorie en nutriënten inname

 • Calorieën 319 Kcal
 • Koolhydraten 60 gram
 • Eiwitten 6 gram
 • Vetten 1 gram
Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen