Alarmfase Rood Smoothie

Alarmfase rood

Deze smoothie is perfect voor momenten waarop je niet goed kunt nadenken of moet concentreren. Bieten, wortels en spinazie bevatten foliumzuur, dat de hersens gezond helpt te houden. Dit heerlijke drankje zal je smaakpapillen doen tintelen.

Recept alarmfase rood

 Ingrediënten:

  • 200 gram bieten
  • 1 wortel
  • 1 grote sinaasappel
  • 50 gram bladspinazie

Bereiding:

  1.  Snijd de bieten met een scherp mes in stukjes. Hak de wortel grof. Snijd de schil van de sinaasappel en snij de vrucht in grove stukjes.
  2. Doe de sinaasappel, biet en wortel om en om in de blender/sapcentrifuge en voeg de spinazie toe.
  3. Giet het sap in de glazen.

Handige tips:

Gebruik alleen ongekookte, stevige bieten en geen gekookte. Gebruik zeker geen gekookte bieten uit een potje. Bietensap hoort mooi rood te zijn en zoet, vooral in combinatie met wortel en sinaasappelsap.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 3
Calorieën 488 kcal
Koolhydraten 35 gram
Eiwitten 12,5 gram
Vetten 2,5 gram

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram