4 tips om een avocado langer te bewaren
4 tips om een avocado langer te bewaren
05 juni 2014 
in Voeding

4 tips om een avocado langer te bewaren

In de onderstaande video geven wij vier tips hoe je zo lang mogelijk een avocado kunt bewaren.

Een avocado zit vol met goede vetten en vezels en zorgt daarom voor een verzadigd gevoel.

Elke maandag en donderdag plaatsen wij wekelijks nieuwe video’s op onze Youtube Channel.

Abonneer je nu gratis en mis niets!

Video: 4 tips om een avocado langer te bewaren

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.
Reactie plaatsen