4 tips avocado langer bewaren
4 tips avocado langer bewaren
09 december 2019 
in Voeding

4 tips avocado langer bewaren

Een avocado langer bewaren is super handig, aangezien een avocado nog al prijzig is. Daarnaast eten mensen steeds meer gezonde voedingsmiddelen. Een avocado is hier een mooi voorbeeld van.  Een avocado zit vol met goede vetten en vezels en zorgt daarom voor een verzadigd gevoel.

Alleen hoe kun je een avocado langer bewaren?

In de onderstaande video geven wij vier tips hoe je zo lang mogelijk een avocado kunt bewaren.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.
Reactie plaatsen