Alle bloopers op een rij!
Alle bloopers op een rij!
07 januari 2016 

Alle bloopers op een rij!

Dat tijdens de opnames van TLV TV niet alles goed gaat is natuurlijk logisch! Tijdens uren opnames kan er van alles gebeuren. En dus gaat er ook wel eens wat mis. De meest bijzondere bloopers hebben we verzameld onder elkaar.

Bloopers seizoen 1

Bloopers seizoen 2 & 3

Bloopers seizoen 4

Bloopers seizoen 5


Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen