Vanille pannenkoeken met senoble kwark

Vanille pannenkoeken met Senoble kwark

Ingrediënten

- 2 eieren (XL)
– Eiwit van 2 eieren (XL)
– 250 gram amandelmelk (ongezoet)
– 100 gram vanille whey eiwit (isolaat)
– 180 gram havermout
– 2 ½ theelepel kokosolie
– 355 gram Senoble kwark

Bereiding

1) Doe alle ingrediënten in een kom, behalve de kokosolie, en mix het geheel tot een mooi beslag.
2) Zet de pan op het vuur en doe de kokosolie erin.
3) Schenk met een soeplepel het beslag in de pan en laat het op laag vuur een paar minuten staan. Draai de pannenkoek(en) om en laat nog een paar minuten staan op laag vuur.

Tip 1: Als je een teppanyaki plaat hebt, dan zet je de plaat op 150 graden. Je kan vervolgens meerdere pannenkoeken tegelijk klaarmaken.

Met dit beslag maak je 22 pannenkoekjes

Voedingswaarde per pannenkoek

77,5 kcal
5,8 gram koolhydraten
7,8 gram eiwitten
2,5 gram vetten

Wil jij een complete maaltijd?

Doe als topping wat kwark (in dit geval Senoble kwark), honing, blauwe bessen en/of frambozen erop.

Recept
3 vanille pancake
35 gram blauwe bessen
35 gram frambozen
75 gram senoble kwark
1 ½ eetlepel honing

Voedingswaarden
372,5 kcal
38,4 gram koolhydraten
29,4 gram eiwitten
9,5 gram vetten

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram